Podjetje

Z LJUBEZNIJO DO MEROSLOVJA

Z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije in presku­šanja, razvijamo vrhunsko in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne mero­slovne izdelke in rešitve. Prenašamo znanje, zastopamo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbimo za razvoj in napredek področja meroslovja.

TRADICIONALNE VREDNOTE ZA DINAMIČNO RAST

LOTRIČ Metrology je družinsko podjetje Z VEČ KOT 100 zaposlenimi. Že 25 let se ukvarjamo z razvojem in izvedbo meroslovnih rešitev. Izhajamo iz tradicije, ki se je pričela s prvim kemijskim laboratorijem v teh krajih, leta 1923. Danes so del skupine LOTRIČ Metrology številni partnerji, s katerimi sooblikujemo meroslovne rešitve.

VODILNI PONUDNIK ’VSE V ENEM’

Smo vodilni ponudnik ´vse v enem´ meroslovnih rešitev. Večini strank pokrijemo 95 % vseh meroslovnih potreb. Za vas izbiramo in zastopamo 22 ponudnikov merilne tehnike najvišje kakovosti.

MEDNARODNO UVELJAVLJENI

S certifikati v 36 državah in qnet mrežo mednarodnih partnerjev LOTRIČ MEtrology zagotavlja storitve v CEE regiji in izven. S qnet pristopom jamčimo najvišjo stopnjo odzivnosti, v 24 urah. Med našimi referencami je več kot 11.588 podjetij.

Želite izvedeti več?
Naročite predstavitev in preizkus sistema!