Spremlja namesto vas

EXACTUM FOOD SAFETY ZA VAS SPREMLJA

pH v proizvodnem procesu

temperaturo v proizvodnem procesu

temperaturo zraka

relativno vlago zraka

nivo CO2 v zraku

DRUGE PARAMETRE PO VAŠIH ŽELJAH

Exactum industry

 
Temperatura
 
Vlaga
 
Tlak
 
Voc
 
Električna napetost
 
Električni tok
 
Ogljikov dioksid
 
Ogljikov monoksid
 
PH vode
 
Sončno obsevanje
 
Temperatura vode
 
Temperatura zemlje
 
Tlačna razlika
 
Vaš sistem senzorjev
 
Vlažnost zemlje
 
Zračni tok
 
Hitrost vetra
 
Meteorološki parametri
 
Osvetljenost

STALNO MERJENJE IN VSI PODATKI NA ENEM MESTU

EXACTUM Food Safety samodejno zajema izmerjene vrednosti iz merilnih mest, opremljenih s senzorji. Upravljanje izvaja pametno senzorsko središče (smart sensor hub)

TAKOJŠNJE OPOZORILO IN REAGIRANJE

V primeri da meritve presežejo nastavljene opozorilne mejne vrednosti, EXACTUM Food Safety sproži zvočni alarm in pošlje elektronsko ali sms sporočilo. To vam omogoči pravočasen odziv ter ustrezno prilagoditev procesov in pogojev.

BAZA PODATKOV ZA OPTIMIZACIJO PROIZVODNJE

EXACTUM Food Safety omogoča samodejno shranjevanje, pregledovanje in izpisovanje zgodovine merjenj ter kritičnih dogodkov. Vse zajete podatke lahko izvozite v pdf in excel obliko ter uporabljate za analize.

V proizvodnji delikatesnih namazov, ki jo proizvajamo v Droga Kolinski, je sterilizacija vitalnega pomena. Za varnost in nenazadnje za ekonomiko. A tudi v času visokega tehnološkega napredka je vedno prisoten tudi človeški faktor. Vrednost EXACTUM Food Safety vidimo prav v tem, da rešuje problem reakcije človeka. Je njegov »digitalni občutek«, pomočnik, ki opozori in reagira, ko je to potrebno.

S tem nastajajo potencialno visoki prihranki: denarja in časa. Zmanjša se tudi stres, saj nam vsaj delno odvzeta skrb, posledično se lahko bolj osredotočeno posvetimo drugim izzivom, ki jih v proizvodnji nikoli ne zmanjka. Verjamem, da bodo vsi, ki morajo spoštovani standarde kot so ISO 22000, HACCP in drugi hitro prepoznali vrednost EXACTUM Food Safety sistema kot visoko učinkovite in varne rešitve.

Karlo Turk, vodja tehnične podpore Droga Kolinska, Atlantic Grupa

Želite izvedeti več?
Naročite predstavitev in preizkus sistema!