26 april 2016

LOTRIČ Metrology na sejmu Control v Stuttgartu

Na 30. mednarodnemu sejmu kontrole kakovosti Control, ki med 26. in 29. aprilom poteka v Stuttgartu, se med več kot 900 razstavljavci iz 32 držav s svojo bogato ponudbo izdelkov in storitev predstavlja tudi podjetje LOTRIČ Metrology.

Kot vodilni svetovni sejem na svojem področju, Control enkrat letno na enem mestu združi vse vodilne ponudnike in dobavitelje tehnologij, izdelkov, podsistemov in celovitih rešitev povezanih z zagotavljanjem kakovosti.

Eden teh je tudi pameten nadzorni sistem EXACTUM – sodobna rešitev, ki samodejno varuje procese in proizvode ter pomaga zadostiti predpisom in standardom.

Sejem obiskovalcem omogoča vpogled v prihodnost razvoja področja kontrole kakovosti in zagotavlja prenos znanja in informacij vezanih na razvoj in raziskave do končnih uporabnikov v industriji. V ta namen v podjetju LOTRIČ Metrology svojim partnerjem vsakoletno omogočimo obisk sejma ter med drugim razstavnega prostora podjetja Dr. Heinrich Schneider Messtechnik GmbH. S strani dolgoletnega partnerja smo ob tej priložnosti prejeli tudi priznanje ob naši 25-letnici delovanja.